Siri Nilsen // Kurs // Siris Enkle Fristrikk

Søndag 11.09.2022
13.00-16.00

En workshop med Siri aka @Krauseri. Lær deg å strikke uten oppskrift, og få et plagg som passer!

Dette kurset er perfekt for deg som har strikket litt før, men gjerne vil kunne strikke mer på frihånd. Her får du alle verktøy du trenger for å strikke votter, sokker, lue eller genser utfra egne mål og med minimale mattekunnskaper. Ta med et restegarnnøste og pinner som passer til (enten settpinner eller en lang rundpinne) for å lære noen skikkelig anvendelige oppleggsmetoder og få hjelp til å starte på et fristrikket plagg (som kommer til å passe også!).

Du får med deg en «Jukselapp for fristrikkere» – et lite hefte med tips og triks, og annet du trenger for å føle deg mer selvsikker, selvstendig og fri i strikkingen!

Siri Nilsen gir ut strikkeoppskrifter under navnet KRAUSERI på Instagram. Hun lager intuitive og innholdsrike oppskrifter på basisplagg med ørten størrelser, garntykkelser og flere enkle konstruksjoner, alt i én og samme oppskrift. Hennes strikkeunivers preges av en god dose teknisk nerding, kjærlighet til naturfiber, harmoniske farger og et ønske om å dele gleden over å kunne strikke seg det man ser for seg i sitt eget hode. Siri er genuint opptatt av å vise at man ikke trenger å kjøpe nytt garn og nye oppskrifter hele tiden for å strikke seg det man vil!

Pris 600,-
Antall tilgjengelige plasser: 15