Lillifix // Kurs // Nybegynnerkurs – Lær å sy skjørt

Lørdag 10.09.2022
10.30 – 14.30

I skjørtekurset lærer jeg deg hvordan du steg for steg kan sy ditt eget lekre jerseyskjørt. Det trengs kun to kroppsmål for å sy dette skjørtet og det kan syes i den lengden som du ønsker, enten det er mini- midi eller maxiskjørt. Du kan også legge til elastikk i livet, knytebånd, eller en eller flere rysjekapper hvis du ønsker. Slik blir hvert skjørt helt unikt og sydd etter din smak. Skjørtet passer like fint til jente som dame. Du får lære hvordan du planlegger et syprosjektet, hvordan du syr i stretch, hvordan du syr rynkesøm, legger opp og mye mer! Du vil få personlig hjelp og oppfølging før kursdagen til å planlegge prosjektet og hva du trenger av tekstiler til ditt prosjekt.

De som deltar vil også få tilgang til kurset digitalt, slik at du kan sy så mange skjørt du ønsker etter endt kursdag

Om Lillifix:
Jeg heter Lillian Bigton Nygård og jeg elsker å lære DEG å sy! Jeg holder til i Langevåg utenfor Ålesund, der jeg bor sammen med mann to barn. Min lidenskap er å lære bort søm på en slik måte at det virkelig gir mestring og syglede. Det gjør jeg til vanlig gjennom den digitale medlemsportalen Syportalen som er en kursportal og et fellesskap der det hver måned kommer nytt og inspirerende innhold. Min filosofi er at alle kan få det til og jeg heier på alle som vil lære seg å sy.

Pris 800,-
Antall tilgjengelige plasser: 6