Feskarkona

Feskarkona er en 3 år gammel, liten bedrift som holder til ytterst i Lofoten i ei lita bygd. Bedriften ble stiftet av og drives av Miriam. Miriam er feskarkona og mamma til 5, og fører på denne måten gamle tradisjoner inn i en ny tid. Norge har tidligere vært selvforsynt med klær, hvorfor kan vi ikke bli det igjen? Vi tenker at bærekraft handler mye om slowfashon, kortreisete klær, individuelle tilpasninger og kvalitet. 

Feskarkona designer, syr og selger klær som er produsert i Lofoten. Det brukes kun stoffer av god kvalitet, som er hensiktsmessig i en garderobe som helst kun skal inneholde klær som brukes masse! Feskarkona importerer nå det meste av stoffene, og selger overskudds-tekstilene videre i nettbutikken – feskarkona.no. Her finner du blant annet stoff fra kjente leverandører som Myllymuksut, Meet Milk, Mind the Maker og Tygdrømmar, men også egenproduserte stoffer. Aller mest kjent er vi nok for det store utvalget av merinoull-stoffer, men vi har også stort utvalg av Tencel, bomullstoffer osv.

Vi kommer til å ta med oss masse merinoull, og ellers så mye vi får plass til på den lange turen til Hamar. Der gleder vi oss til å hilse på dere alle sammen!

Navn i sosiale medier: @feskarkonamiriam